De film Aftersun vanaf 23 februari in de Nederlandse bioscoop

De film Aftersun is in Nederland vanaf 23 februari 2023 in de bioscoop te zien. De film draait om een ingewikkelde maar bijzondere vader-dochterrelatie. Bekijk hieronder de trailer.

Aftersun

Film Aftersun

De jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere herinneringen aan deze vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie, waarbij ze probeert de donkere kant van haar liefdevolle vader te begrijpen.

De hoofdrollen in Aftersun worden gespeeld door Paul Mescal en Frankie Corio, en de volwassen versie van Sophie wordt gespeeld door Celia Rowlson-Hall. De film is geschreven en geregisseerd door de Schotse filmmaker Charlotte Wells. De film won tijdens de Cannes 2022 Critics Week de French Touch Jury Prize. Later ontving deze ook de Grand Prize op het Deauville American Film Festival.

Aftersun is vanaf donderdag 23 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Afbeelding via September Film Distribution

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...