De film Argylle vanaf 1 februari in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Argylle is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller. Bekijk hieronder de trailer voor Argylle.

Argylle trailer

Bryce Dallas Howard (Jurassic World-franchise) vertolkt de rol van Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een serie succesvolle spionageromans, die ’s avonds het liefst lekker thuis op de bank zit met haar laptop en haar kat Alfie. Maar als de fictieve plots van Elly’s boeken – over geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd spionagenetwerk te ontmantelen – steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, is het afgelopen met die rustige avondjes thuis.

Samen met Aiden (Oscar®-winnaar Sam Rockwell), een spion met een kattenallergie, racet Elly (met Alfie in haar rugzak) de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven als de grens tussen haar fictieve en echte wereld begint te vervagen.

De sterrencast bestaat uit Henry Cavill (The Witcher), John Cena (Fast X), Oscar®-winnaar Ariana DeBose (West Side Story), de met een Grammy onderscheiden popster Dua Lipa (Barbie), de voor een Oscar® genomineerde Emmy-winnaar Bryan Cranston (Breaking Bad), Emmy-winnares en comedy-icoon Catherine O’Hara (Schitt’s Creek), Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service) en de legendarische Samuel L. Jackson. Alfie wordt gespeeld door Chip, de kat van supermodel Claudia Vaughn (geboren Schiffer).

Argylle wordt geregisseerd en geproduceerd door Matthew Vaughn, naar een scenario van Jason Fuchs (I Still See You). De film wordt geproduceerd door Matthew Vaughn, Adam Bohling (Kingsman-franchise), Jason Fuchs en David Reid (Kingsman-franchise). Uitvoerend producenten zijn Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carlos Peres en Claudia Vaughn.

Argylle draait vanaf 1 februari in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...