Servant seizoen 4 vanaf 13 januari op Apple TV Plus

Servant seizoen 4 is vanaf 13 januari 2023 te zien op Apple TV Plus. Dit is tevens het laatste seizoen. Bekijk een trailer hieronder.

Servant seizoen 4

Het vierde en laatste seizoen van Servant verschijnt in januari op Apple TV+ met nog 10 afleveringen. Servant volgt het verhaal van een echtpaar uit Philadelphia in rouw nadat een onuitsprekelijke tragedie een breuk in hun huwelijk veroorzaakt en de deur opent voor een mysterieuze kracht om hun huis binnen te komen.

Na de spannende finale van seizoen drie, brengt seizoen vier het laatste hoofdstuk van het Turner-verhaal tot een episch en emotioneel einde. Leanne’s oorlog met de Church of Lesser Saints neemt toe en bedreigt Spruce Street, de stad Philadelphia en daarbuiten. Ondertussen moet de verbrijzelde familie Turner niet alleen de toenemende dreiging van Leanne onder ogen zien, maar ook de zekere realiteit dat Dorothy wakker wordt. Terwijl de familie Turner blijft afbrokkelen, worden eindelijk vragen beantwoord: wie is Leanne Grayson en wie is het kind in hun huis?

De reeks is afkomstig van de uitvoerend producent M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, The Village) en is bedacht door Tony Basgallop (Berlin Station).

In de serie zijn er rollen voor Lauren Ambrose (Six Feet Under), Toby Kebbell (Kong: Skull Island, Fantastic Four, Black Mirror), Nell Tiger Free (Game of Thrones) en Rupert Grint (Harry Potter-franchise, Snatch).

Vanaf 13 januari 2023 is Servant seizoen 4 te zien bij Apple TV+.

Afbeelding via Apple TV Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...