De film Dead Shot vanaf oktober in de Nederlandse bioscoop

De film Dead Shot draait vanaf 19 oktober 2023 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer. De film gaat over een gepensioneerde Ierse paramilitair die getuige is van het neerschieten van zijn zwangere vrouw door een SAS-officier en ontsnapt, gewond en vermoedelijk dood, naar het Londen van de jaren 70 om wraak te nemen.

Dead Shot film

Ierland, jaren ’70. De Ierse voormalig militair Michael O’Hara en zijn hoogzwangere vrouw willen een nieuw bestaan opbouwen, maar hij wordt nog altijd gezocht door de Special Forces van het Britse leger. Wanneer ze de grens willen oversteken, worden ze belaagd en is Michael getuige van de dood van zijn vrouw door toedoen van de Britse sergeant Tempest. De gewond geraakte Michael wordt dood gewaand en vlucht naar Londen, waar hij weer in contact raakt met leden van de IRA en op wraak zint.

Dead Shot is een Britse actiethrillerfilm geschreven en geregisseerd door Tom en Charles Guard, gebaseerd op een origineel scenario van Ronan Bennett en geïnspireerd door het boek The Road to Balcombe Street van Steven P. Moysey. De film heeft rollen voor Aml Ameen, Colin Morgan, Tom Vaughan-Lawlor, Sophia Brown, Máiréad Tyers, Mark Strong en Felicity Jones.

De film Dead Shot draait vanaf 19 oktober 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...