Only Murders in the Building seizoen 3 verschijnt in 2023

Meer dan vier maanden na het einde van het tweede seizoen, heeft Disney de releasedatum van Only Murders in the Building seizoen 3 onthuld.

In een onlangs uitgebracht D23-artikel waarin Disney’s aankomende projecten voor 2023 worden belicht, werd bevestigd dat Only Murders in the Building seizoen 3 een van de vele Hulu-originals is die volgend jaar in première gaan. Dit is de eerste officiële bevestiging dat het derde seizoen in 2023 komt, dus fans hoeven niet lang te wachten op meer tegenslagen van het nu iconische trio. De gevierde serie is momenteel ook genomineerd voor vier Golden Globe Awards, waaronder die voor Beste Televisieserie, Beste Actrice voor Selena Gomez en Beste Acteur voor zowel Steve Martin als Martin Short.

Only Murders in the Building is in Nederland te zien op Disney Plus. Sinds het debuut heeft de serie positieve recensies gekregen van critici en prees ze de frisse kijk op het moordmysterie-genre en de uitvoeringen van de cast.

Only Murders in the Building seizoen 3

Only Murders in the Building draait om drie vreemden die een obsessie met echte misdaad delen en plotseling in één ervan zijn verwikkeld. Wanneer een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er sprake is van moord en gebruiken ze hun kennis van echte misdaad om de waarheid te onderzoeken. Terwijl ze een eigen podcast opnemen om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw dat jaren teruggaat. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het trio tot het besef dat er misschien een moordenaar tussen hen leeft terwijl ze zich haasten om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is.

In seizoen twee, na de schokkende dood van Arconia Board President Bunny Folger, haasten Charles, Oliver en Mabel zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Er volgen echter drie (ongelukkige) complicaties: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord op Bunny, ze zijn nu het onderwerp van een concurrerende podcast en ze hebben te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

In de serie zijn er rollen voor Martin Short, Selena Gomez, Steve Martin, Nathan Lane, Aaron Dominguez en Amy Ryan. Seizoen 3 heeft ook rollen voor Marvel Cinematic Universe-ster Paul Rudd en Broadway-acteur Ben Glenroy.

Only Murders in the Building is geschreven en gemaakt door Martin en John Hoffman. Uitvoerende producenten zijn Martin, Hoffman, Short, Gomez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

Afbeelding via Disney / Hulu

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...