Take That musical film Greatest Days vanaf 17 augustus in Nederland in de bioscoop

De officiële Take That feelgood musical film Greatest Days draait vanaf 17 augustus in Nederland in de bioscoop. De film zit vol met nummers van de populairste boyband uit de jaren ’90. Bekijk hieronder de trailer.

Take That musical film Greatest Days vanaf 17 augustus in Nederland in de bioscoop

Take That musical film Greatest Days

Vijfentwintig jaar geleden hadden vijf vriendinnen de avond van hun leven bij het concert van hun favoriete boyband. Inmiddels zijn hun levens totaal verschillend en zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar als één van hen kaarten wint voor een reünieconcert, hoeft ze toch niet lang na te denken wie ze meeneemt. De vrouwen maken zich klaar om nog één keer samen naar een concert te gaan en hun vriendschap nieuw leven in blazen.

De cast bestaat uit namen als Alice Lowe, Aisling Bea, Jayde Adams, Amaka Okafor, Marc Wootton, Matthew McNulty, Jessie Mae Alonzo, Aaron Bryan, Dalvin Cory, Joshua Jung, Mark Samaras, Mervin Noronha.

De regie is in handen van Coky Giedroyc op basis van een scenario door Tim Firth.

De film Greatest Days is gebaseerd op de West End hitmusical The Band en bevat bekende Take That nummers als Greatest Days, Back For Good en Relight My Fire. Take That leden Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald zijn aan de film verbonden als Executive Producers.

Greatest Days draait vanaf 17 augustus in Nederland in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter