De film Plane met Gerard Butler vanaf 2 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop

Lionsgate heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Plane, de aankomende actiethriller met in de hoofdrol Gerard Butler en Mike Colter die samenwerken om terroristen te bestrijden op een onbekend eiland. Bekijk de trailer en poster hieronder. In Nederland wordt de film op 2 februari 2023 uitgebracht door The Searchers.

Plane film 

Plane film 

Piloot Ray Torrance (Gerard Butler) heeft vaker in stormen gevlogen, maar wanneer hij in een zware storm terecht komt en zijn vliegtuig beschadigd raakt, is hij genoodzaakt om een spectaculaire noodlanding te maken op een eiland in de Filippijnen. Daar blijken Ray en zijn passagiers terecht te zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten die het op het vliegtuig en zijn passagiers gemunt hebben. Terwijl de hele wereld op zoek is naar het verdwenen vliegtuig probeert Ray zijn passagiers in leven te houden tot er hulp arriveert.

Plane wordt geregisseerd door Jean-François Richet (Blood Father) op basis van een scenario door Charles Cumming en J.P. Davis.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gerard Butler, Mike Colter, Daniella Pineda, Yoson An en Tony Goldwyn.

De film Plane is vanaf donderdag 2 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...