Trailer voor de sportkomedie film 80 For Brady

80 for Brady is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van vier beste vrienden die alles uit het leven halen wanneer ze een wilde reis maken naar de Super Bowl LI 2017 om hun held Tom Brady te zien spelen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

80 for Brady

80 For Brady

Vier beste vriendinnen op leeftijd zijn grote fans van de New England Patriots. Ze besluiten een belangrijke reis te ondernemen naar de Super Bowl om hun idool Tom Brady aan het werk te zien. Ze zijn echter niet voorzien op de chaos die zo’n groot evenement met zich meebrengt.

80 for Brady is een sportkomedie geregisseerd door Kyle Marvin, geschreven door Sarah Haskins en Emily Halpern en geproduceerd door Tom Brady. Het beschikt over een ensemble cast onder leiding van Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno, Sally Field en Tom Brady. Daarnaast zijn er rollen voor Billy Porter, Rob Corddry, Alex Moffat, Guy Fieri, Harry Hamlin, Bob Balaban, Glynn Turman, Sara Gilbert, Jimmy O. Yang, Ron Funches, Matt Lauria.

De film zal op 3 februari 2023 in de Verenigde Staten worden uitgebracht door Paramount Pictures.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...