De film Poor Things vanaf 27 maart te streamen op Disney Plus Nederland

De film Poor Things is vanaf 27 maart te streamen op Disney Plus Nederland.

Na 11 Academy Award®-nominaties, waaronder die voor Beste Film en 5 BAFTA Award-overwinningen (Beste Actrice, Beste Productieontwerp, Beste Kostuumontwerp, Beste Make-up en Haar, en Speciale Visuele Effecten), heeft Disney Plus aangekondigd dat Poor Things beschikbaar zal zijn vanaf 27 maart 2024 op Disney Plus Nederland.

De film is geregisseerd door Yorgos Lanthimos (The FavouriteThe Lobster, The Killing Of A Sacred Deer, Dogtooth), met in de hoofdrollen Emma StoneMark RuffaloWillem Dafoe en meer.

 

Poor Things op Disney Plus Nederland

Poor Things op Disney Plus Nederland

Van filmmaker Yorgos Lanthimos en producer Emma Stone komt het ongelooflijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Onder de bescherming van Baxter is Bella leergierig. Hongerig naar de wereldsheid die het haar ontbreekt, gaat Bella ervandoor met Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), een gelikte en losbandige advocaat, op een wervelend avontuur over de continenten. Bevrijd van de vooroordelen van haar tijd, groeit Bella standvastig in haar doel om voor gelijkheid en bevrijding te staan.

De cast bestaat uit namen als Emma StoneMark RuffaloWillem DafoeRamy Youssef, Jerrod Carmichael, Christopher Abbott.

Poor Things is geregisseerd door Yorgos Lanthimos naar een scenario van Tony McNamara, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1992 van Alasdair Gray.

Poor Things is vanaf 27 maart 2024 te kijken op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...