Baby Reindeer vanaf 11 april te zien op Netflix

Baby Reindeer is een Britse televisieserie die werd geproduceerd voor Netflix. Het vertelt het waargebeurde verhaal van komiek Richard Gadd die jarenlang werd gestalkt. De serie werd geschreven door Gadd die tevens de hoofdrol in de serie vertolkt. De reeks is vanaf april te zien op Netflix. Bekijk hieronder een trailer.Baby Reindeer op Netflix

Richard Gadd, een worstelende komiek, raakt verwikkeld in een verstikkende obsessie met een kwetsbare vrouw die hij vriendelijk benaderde. Deze obsessie dreigt hun levens te ruïneren als de vrouw hem onophoudelijk begint te stalken. Richard moet op een gegeven moment de confrontatie aangaan, met het besef dat dit een ingrijpende, traumatische invloed op zijn leven kan hebben.

Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten. In de vijf jaar dat Gadd gestalkt werd ontving hij 41071 e-mails, 350 uur aan voicemails, 744 tweets, 46 Facebookberichten en 106 pagina’s brieven en enkele cadeaus van zijn stalker. De e-mails en berichten die getoond worden in de serie zijn echt.

Het verhaal van zijn stalker was het onderwerp van een show die Gadd opvoerde op het Edinburgh Fringe Festival in 2019. Later voerde hij het stuk op in het The Bush Theatre in Londen. Hij ontving hiervoor een Olivier Award for Outstanding Achievement at an Affiliate Theatre.

De cast bestaat uit namen als Richard Gadd , Jessica Gunning, Nava Mau, Tom Goodman-Hill, Shalom Brune-Franklin.

Baby Reindeer is vanaf april 2024 te zien op Netflix!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...