De film Scotoe draait vanaf 1 februari in de bioscoop | Bekijk de trailer

Independent Films heeft de eerste trailer online gezet voor de Nederlandse film Scotoe. De misdaadkomedie werd geregisseerd door het drietal Jamel Aattache (De Tatta’s), Mohammed Chaara (Buitenspel) en acteur Sinan Eroglu.

De film vertelt het verhaal van twee streetwise rechercheurs Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara), die op onorthodoxe wijze misdaden proberen op te lossen. Bekijk de trailer van de film Scotoe hieronder.


Scotoe film trailer

Sino (Sinan Eroglu) en Mo (Mohamed Chaara) groeien op in dezelfde wijk in Amsterdam. Ze leren het klappen van de zweep al op jonge leeftijd kennen en ontwikkelen zich in no time tot twee streetwise rechercheurs. Wanneer ze een grote cocaïnesmokkel op het spoor komen zien ze dat als een enorme kans om zichzelf te bewijzen. Maar hun ‘unieke’ Turkse en Marokkaanse werkmethodes zorgen ervoor dat ze door de hoofdcommissaris (Daphne Deckers) van de zaak worden gehaald. Ze zetten het onderzoek stiekem door en als Sino’s vrouw Esra (Melisa Asli Pamuk) in de zaak verstrikt raakt, moeten ze alles op alles zetten om hun baan en familie te redden.

Scotoe film cast

De cast bestaat uit namen als Mohamed Chaara, Sinan Eroglu, Melisa Aslı Pamuk, Rose Bertram, Saïd Boumazoughe, Daphne Deckers, Ferdi Stofmeel, Emma Deckers, Estelle Cruijff, Oscar Aerts, Vonneke Bonneke, Izzle, Eljero Elia, Nick Golterman, André Dongelmans, Julmar ‘Adje’ Simons.

De film is geregisseerd door Jamel Aattache, Mohammed Chaara en Sinan Eroglu. Het scenario is geschreven door Tijs van Marle, Mohamed Chaara en Sinan Eroglu.

De film Scotoe draait vanaf 1 februari 2024 in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...