Trailer voor thriller Sleeping Dogs met Russell Crowe

Er is een nieuwe Sleeping Dogs trailer uitgebracht, die een voorproefje geeft van de komende misdaadthriller met Russell Crowe en Karen Gillan in de hoofdrol.

Sleeping Dogs wordt geregisseerd door Adam Cooper, op basis van een script geschreven door Cooper en Bill Collage, E.O. Chirovici, en is gebaseerd op de roman The Book of Mirrors van Chirovici. Naast Crowe en Gillan spelen in de film ook Márton Csókás, Thomas M. Wright, Harry Greenwood en Tommy Flanagan.

De film zal op 22 maart 2024 in de bioscoop verschijnen. Bekijk hieronder de Sleeping Dogs trailer.Sleeping Dogs film

Een ex-rechercheur moordzaken (Russell Crowe) met geheugenverlies wordt gedwongen een brute moord op te lossen die hij zich niet kan herinneren. Maar als bewijsmateriaal geheimen onthult die verband houden met zijn vergeten verleden, wordt hij naar een huiveringwekkende waarheid geleid – soms is het het beste om slapende honden te laten liggen.

De film is een bewerking van E.O. Chirovici’s roman The Book of Mirrors, met Cooper ook aan boord als regisseur. Mark Fasano van Nickel City Pictures produceerde samen met Cooper, Collage en Pouya Shabazian. Matthew Goldberg, Cliff Roberts en Arianne Fraser, CEO van Highland Film Group, zijn uitvoerende producenten.

De film heeft tot op heden nog geen Nederlandse releasedatum.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...