Serie Schitt’s Creek vanaf 4 maart te zien bij Veronica

De Canadese komedieserie Schitt’s Creek gaat op maandag 4 maart in première bij Veronica. Elke werkdag verschijnt om 18:30 uur een dubbele aflevering.

De serie gaat over de familie Rose die vroeger in weelde baadde maar nadat ze dit alles verliezen moeten ze verhuizen naar het dorpje Schitt’s Creek dat ze ooit als grap kochten. Ze wonen in een motel en moeten zich aanpassen aan het leven zonder geld, en op elkaars lip.Schitt’s Creek op Veronica

Nadat de Rose familie al hun geld verliest, hebben ze geen andere optie dan naar Schitt’s Creek te verhuizen. Schitt’s Creek is een klein stadje dat de familie ooit – toen ze nog rijk waren – als een grap hebben gekocht. Nu leven Johnny en Moira samen met hun twee volwassen kinderen, David en Alexis, in twee hotelkamers van een vervallen hotel.

Schitt’s Creek (gestyled als Schitt$ Creek) is een Canadese sitcom gemaakt door Eugene en Dan Levy en verscheen op CBC van 13 januari 2015 tot 7 april 2020. De reeks bestaat uit in totaal zes seizoenen (80 afleveringen) en een special. Veronica zal de serie in zijn volledigheid uit gaan zenden.

De cast bestaat uit namen als Eugene Levy, Catherine O’Hara, Dan Levy, Annie Murphy, Jennifer Robertson, Tim Rozon, Emily Hampshire, Dustin Milligan, John Hemphill, Karen Robinson, Sarah Levy, Chris Elliott, Noah Reid.

De eerste seizoenen had de serie een beperkt succes, maar nadat de serie op Netflix verscheen na het derde seizoen werd het een groot succes. De serie won ook al vele prijzen waaronder Emmy Awards. Voor het zesde en laatste seizoen werd de serie voor maar liefst 15 Emmy’s genomineerd, wat een record is voor een laatste seizoen van een komische serie. Bij de 72e Primetime Emmy Awards was het de eerste serie die de zeven belangrijkste prijzen won (Beste serie, script, regie, mannelijke en vrouwelijke hoofdrol en bijrol).

Waar kan ik Schitt’s Creek kijken?

De komedieserie Schitt’s Creek is vanaf maandag 4 maart te zien op tv bij Veronica. Daarnaast kun je de serie ook streamen op HBO Max.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...