De film Speak No Evil vanaf 12 september in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

De film Speak No Evil draait vanaf 12 september 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Wanneer een Amerikaans gezin wordt uitgenodigd om een weekend door te brengen op het idyllische landgoed van een charmante Britse familie waarmee ze op vakantie bevriend zijn geraakt, verandert wat begint als een droomvakantie al snel in een nachtmerrie.

Blumhouse (The Black Phone, Get Out en The Invisible Man) produceert deze bloedstollende thriller met in de hoofdrol BAFTA-winnaar James McAvoy (Split, Glass) in een meeslepende rol als de charismatische, alfamannelijke landgoedeigenaar wiens buitensporige gastvrijheid een onderhuidse duisternis verbergt.

Bekijk hieronder de trailer.

Speak No Evil film trailer

In Speak No Evil spelen Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate, Halt and Catch Fire) en SAG-winnaar Scoot McNairy (Argo, A Quiet Place Part II) het Amerikaanse echtpaar Louise en Ben Dalton, die samen met hun 11-jarige dochter Agnes (Alix West Lefler; The Good Nurse, Riverdale) ingaan op de uitnodiging voor een weekendje weg van Paddy (McAvoy), zijn vrouw Ciara (Aisling Franciosi; Game of Thrones, The Fall) en hun zwijgzame zoon Ant (nieuwkomer Dan Hough).

Speak No Evil is geschreven voor het witte doek en geregisseerd door James Watkins, de schrijver-regisseur van Eden Lake en het bekroonde gothic spookverhaal The Woman in Black. Het is gebaseerd op het scenario van de Deense horrorsensatie Gæsterne uit 2022, geschreven door Christian Tafdrup en Mads Tafdrup. Die film kreeg 11 nominaties op de Deense Film Awards, het Deense equivalent van de Oscars. Het is geproduceerd door Jason Blum (Five Nights at Freddy’s, M3GAN) voor Blumhouse en door Paul Ritchie (McMafia, The Ipcress File). Uitvoerend producenten zijn Beatriz Sequeira voor Blumhouse, Jacob Jarek en Christian Tafdrup.

Speak No Evil draait vanaf 12 september 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter