De film Stromboli vanaf 3 februari te zien op Netflix

De recente film Stromboli is vanaf 3 februari 2023 te zien op Netflix. Het drama was vorig jaar november in de bioscoop te zien. De hoofdrol is voor Elise Schaap, die bekend is van de Netflix-serie Undercover. Het is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Saskia Noort. Bekijk hieronder een trailer.

Stromboli op Netflix

Sara arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli en komt bij een retraite terecht waar ze, samen met een bont gezelschap andere dolende zielen onder leiding van de charismatische goeroe Jens, de confrontatie aangaat met de demonen uit haar verleden.

De hoofdrol wordt gespeeld door Elise Schaap. Voor de andere rollen is een deels internationale cast aangetrokken, bestaande uit Pieter Embrechts, Tim McInnerny, Anna Chancellor, Taz Munya, Christian Hillborg, Neerja Naik en Marisa van Eyl.

De film is geregisseerd door Michiel van Erp en is een verfilming van het boek Stromboli van schrijfster Saskia Noort. Het scenario is geschreven door Paula van der Oest (De Slag om de Schelde) en Roos Ouwehand.

Stromboli is vanaf 3 februari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Mark de Blok / September Film

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...