De film The Swearing Jar vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscoop

The Swearing Jar is een romantische muzikale dramafilm op basis van Kate Hewlett’s muzikale toneelstuk met dezelfde naam. In de film speelt Adelaide Clemens de rol van Carey, een muziekleraar die een concert met muziek over hun relatie organiseert als verjaardagscadeau voor haar man Simon (Patrick J. Adams). Ze komt voor een dilemma te staan wanneer ze ook verliefd begint te worden op Owen (Douglas Smith), de gitarist die ze heeft ingehuurd om te helpen bij het uitvoeren van het concert. Bekijk hieronder een trailer.

The Swearing Jar

“Swear you’ll never love anyone else.” Het is een wonder om je ware liefde te vinden. Het is een probleem als dit er twee blijken te zijn. Carey (Adelaide Clemens), een jonge muzikant en Simon (Patrick J. Adams) houden zielsveel van elkaar, maar kunnen elkaar ook vervloeken. Als Carey in verwachting is moet dit veranderen. Een “Swearing Jar” moet uitkomst bieden. Terwijl de pot langzaam wordt gevuld loopt Simon rond met een groot geheim dat zorgt dat ze langzaam uit elkaar groeien. Als er een nieuwe man op het toneel van Carey verschijnt komt ze voor een onmogelijke keuze te staan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adelaide Clemens, Douglas Smith, Patrick J. Adams, Kathleen Turner.

De film is geregisseerd door Lindsay MacKay op basis van een scenario door Kate Hewlett. De film ging in première in het Contemporary World Cinema-programma op het Toronto International Film Festival 2022 op 11 september 2022.

The Swearing Jar draait vanaf 17 augustus 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: