Trailer voor mockumentary komedie Theater Camp met Ben Platt

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor Theater Camp, waarin kijkers een blik kunnen werpen op de komische film van Searchlight en regisseurs Molly Gordon en Nick Lieberman. De film is gebaseerd op de gelijknamige korte film uit 2020 en verschijnt op 14 juli 2023. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Theater Camp.

Theater Camp film trailer

Tony Award-winnaar Ben Platt en Molly Gordon schitteren in de nieuwe originele komedie Theatre Camp als Amos en Rebecca-Diane – levenslange beste vrienden en drama-instructeurs in een vervallen kamp in de staat New York. Wanneer de onwetende tech-broer Troy (Jimmy Tatro) arriveert om het pand af te breken, werken Amos, Rebecca-Diane en productiemanager Glenn (Noah Galvin) samen met het personeel en de studenten om een ​​meesterwerk op te voeren en om hun geliefde zomerkamp overeind te houden.

De film werd geregisseerd door Molly Gordon en Nick Lieberman. Het is geschreven door Gordon, Lieberman, Ben Platt en Noah Galvin en is gebaseerd op de korte film van Galvin. De film heeft rollen voor Molly Gordon, Ben Platt, Noah Galvin, Jimmy Tatro, Patti Harrison, Ayo Edebiri, Alan Kim en Amy Sedaris.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...