Nicole Scherzinger speelt hoofdrol in musical Sunset Boulevard

Nicole Scherzinger gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe versie van de musical Sunset Boulevard. De zangeres is vanaf september als Norma Desmond te zien in de musical op het Londense West End. Desmond is eerder op het podium gespeeld door actrices, waaronder Patti LuPone, Petula Clark en Glenn Close – die zowel op Broadway als in Londen in producties van Sunset Boulevard speelden.

Met boek en tekst van Don Black en Christopher Hampton, gebaseerd op de Billy Wilder-film, zal deze gedurfde nieuwe visie op de musical, geregisseerd door Jamie Lloyd, gedurende een strikt beperkte periode van 16 weken spelen in het Savoy Theatre in West End. De productie markeert de eerste productie gepresenteerd door Lloyd Webber Harrison Musicals, de nieuwe joint venture van Andrew Lloyd Webber en Michael Harrison.

Sunset Boulevard met Nicole Scherzinger

In haar landhuis aan Sunset Boulevard leeft de verbleekte, stille film godin Norma Desmond, in een fantasiewereld. Joe Gillis, een filmschrijver die bankroet is, verstopt zich voor zijn schuldeisers in de garage van een landhuis dat er verlaten uit ziet. Het huis blijkt echter de woning te zijn van Norma. Joe trekt bij haar in, en probeert tegelijkertijd Norma’s hopeloze “comeback”-screenplay te herschrijven. Hij wordt verleid door haar en haar luxueuze levensstijl en raakt verstrikt in een claustrofobische wereld totdat zijn liefde voor een andere vrouw hem ertoe brengt om te proberen vrij te komen… met dramatische gevolgen.

De productie van Sunset Boulevard door The Jamie Lloyd Company gaat 30 jaar na de oorspronkelijke West End-productie van start en loopt vanaf september 2023. Datums worden aangekondigd. Jamie Lloyd zei vandaag:

“After our reappraisal of Evita at the Open Air Theatre, Regent’s Park, I’m very excited to rediscover another iconic Lloyd Webber musical – and Sunset Boulevard is one of his most thrilling, complex and atmospheric scores. We are so fortunate to have the opportunity to create a new production of this fascinating piece with the extraordinary Nicole Scherzinger.”

Tickets gaan in juni 2023 in de verkoop – voor meer informatie over verkoopdata en om je aan te melden voor prioriteitsboeking, bezoek dan sunsetboulevardwestend.com

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...