De film Till vanaf 30 maart 2023 in de bioscoop

De film Till, de biopic over de gebeurtenissen na de afschuwelijke lynching van Emmett Till, zal vanaf 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Till is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley’s langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 op brute wijze gelyncht werd tijdens een familiebezoek in Mississippi. Mamies onaflaatbare strijd laat zien hoe de kracht van een moeder een beweging op gang zette, die de hele wereld schokte. Bekijk hieronder een trailer.

Till bioscoop

Till in de bioscoop

Het is een diep emotionele film over het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley’s meedogenloze zoektocht naar gerechtigheid voor haar 14-jarige zoon Emmett Till, die in 1955 werd gelyncht tijdens een bezoek aan zijn neven in Mississippi. In Mamie’s aangrijpende reis wordt verdriet omgezet in actie, zien we de universele kracht van het vermogen van een moeder om de wereld te veranderen.

Till wordt geregisseerd door Chinonye Chukwu op basis van een scenario dat ze samen met Michael Reilly en Keith Beauchamp schreef.

De film heeft hoofdrollen voor Danielle Deadwyler, Whoopi Goldberg, Jalyn Hall, Frankie Faison, Jayme Lawson, Tosin Cole, Kevin Carroll, Sean Patrick Thomas, John Douglas Thompson, Roger Guenveur Smith en Haley Bennett.

Till wordt geproduceerd door Reilly, Beauchamp, Goldberg, Barbara Broccoli, Frederick Zollo en Thomas K. Levine.

De film zal 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Afbeelding via Universal Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...