Stemmen cast voor film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Tijdens de Nickelodeon Kids’ Choice Awards werd een teaser trailer van de film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem vertoond, gevolgd door een onthulling van de stemmen cast met een flink aantal grote beroemdheden.

Hoewel de preview kort is, toont het de vier titulaire schildpadden die hun wapens voorbereiden en uit het riool springen. Bekijk hieronder de teaser trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem film

De nieuw onthulde castleden en hun personages zijn:

Na jarenlang afgeschermd te zijn geweest van de mensenwereld, wilden de gebroeders Turtle de harten van New Yorkers winnen en geaccepteerd worden als normale tieners door middel van heldhaftige daden. Hun nieuwe vriend April O’Neil helpt hen een berucht misdaadsyndicaat aan te pakken, maar ze raken al snel overstuur wanneer een leger van mutanten op hen wordt losgelaten.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem herstart de Teenage Mutant Ninja Turtles-filmfranchise en wordt de eerste animatiefilm in de serie sinds TMNT uit 2007.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...