De finale van Wie is de Mol? 2023 in de bioscoop bij Pathé

Op zaterdag 11 maart is het eindelijk zo ver: de finale van Wie is de Mol 2023. Tijdens deze avond wordt antwoord gegeven op die ene vraag: Wie is de Mol? Wil jij deze ontmaskering op een groot bioscoopscherm bekijken? Dat kan! Op die datum is de aflevering te zien bij Pathé! Wees er snel bij, er zijn maar een aantal tickets beschikbaar per locatie.

Wie is de Mol 2023 finale

Dit is de vierde keer dat de finale van Nederlands meest spannende spelprogramma te zien is bij Pathé. De eerdere edities van de Wie is de Mol? finales waren een groot succes. De voorstellingen waren grotendeels uitverkocht. Via de website van Pathé kunnen fans een plek bemachtigen. Tickets kosten €7,50.

De volgende vestigingen van Pathé doen mee: Amsterdam Arena, Amsterdam Noord, Amsterdam de Munt, Zaandam, Haarlem, Utrecht, Amersfoort, Scheveningen, Den Haag Spuimarkt, Delft, Rotterdam de Kuip, Rotterdam Schouwburgplein, Schiedam, Ede, Arnhem, Breda, Nijmegen, Zwolle, Tilburg, Tilburg-Stappegoor, Eindhoven, Helmond, Leeuwarden, Groningen en Maastricht.

Voor tickets en meer informatie: klik hier.

Sinds 2019 wordt het programma gepresenteerd door Rik van de Westelaken.

De deelnemers van Wie is de Mol ? 2023 zijn Anke de Jong, Annick Boer, Daniël Verlaan, Froukje de Both, Jurre Geluk, Nabil Aoulad Ayad, Ranomi Kromowidjojo, Sander de Kramer, Sarah Janneh en Soy Kroon.

Voor dit nieuwe seizoen reisde de groep af naar Zuid Afrika!

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door de publieke omroep AVROTROS (tot en met 2014 door de AVRO) en wordt geproduceerd door IDTV.

Wie is de Mol? is een van oorsprong Belgisch programma dat door productiehuis Woestijnvis geproduceerd werd naar het idee van haar programmamakers Bart De Pauw, Tom Lenaerts, Michiel Devlieger en Michel Vanhove.

Het wordt jaarlijks in de maanden januari en februari uitgezonden. Het programma draait om een spel, waarbij de kandidaten moeten samenwerken om geld voor een pot te verdienen. Een van hen is de mol, degene die het spel in het geheim saboteert.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...