De kandidaten voor Op Zoek Naar… Danny en Sandy voor Grease musical

Voor een nieuwe versie van de musical Grease gaat AVROTROS op zoek naar acteurs die de hoofdrollen van Danny en Sandy kunnen spelen.

In onderstaande video worden de 16 kandidaten van Op zoek naar… voor Grease onthuld. Wie van de jonge talenten worden de nieuwe Danny en Sandy?

In de zesde editie van het programma Op zoek naar… leidt de zoektocht voor het eerst in de geschiedenis niet naar één maar naar twee musicalhoofdrolspelers. In zeven vrijdagavondshows, gepresenteerd door Frits Sissing, strijden maar liefst 16 kandidaten om de felbegeerde hoofdrollen van Danny én Sandy uit Grease. De kandidaten zijn vanaf vrijdag 23 december wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Op Zoek Naar … Danny en Sandy voor Grease

De kandidaten voor Op Zoek Naar… Danny en Sandy zijn:

Frits Sissing over Op zoek naar...:

“Deze 16 kandidaten zijn stuk voor stuk jonge talenten met een passie voor zang, dans en acteren. In Op zoek naar… geven we ze een podium om hun talent nog meer te ontwikkelen en tegelijkertijd verrijken we de cultuursector met nieuw talent. Ik heb er ontzettend veel zin in om heel Nederland te laten zien wat deze Danny’s en Sandy’s in hun mars hebben.”

In de nieuwe reeks van Op zoek naar… staan de kandidaten tegenover een vierkoppige jury die bestaat uit: presentatrice en musicalster Marlijn Weerdenburg, zanger en voormalige Danny-speler Jim Bakkum, theatermaker en musicalkenner Maurice Wijnen én een wekelijks afwisselend gastjurylid.

In de eerste liveshow wordt de jury bijgestaan door niemand minder dan Jamai Loman. Dit seizoen geeft de jury nog steeds het commentaar en adviseert de kijkers thuis, maar het publiek mag stemmen op hun favoriet en bepaalt dus volledig welke Danny en Sandy er af vallen.

De kandidaten met de minste stemmen krijgen een herkansing in de sing-off. Een nieuw element dit seizoen, anders dan voorgaande jaren, is dat de kijker thuis door middel van een extra stemronde één kandidaat kan redden in de liveshow.

Wie treedt er in de voetsporen van Brigitte Heitzer (Op zoek naar Evita), Freek Bartels (Op zoek naar Joseph), Noortje Herlaar (Op zoek naar Mary Poppins), Tommie Christiaan (Op zoek naar Zorro) en Nandi van Beurden (Op zoek naar Maria)?

Op zoek naar… is vanaf vrijdag 23 december wekelijks om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Afbeelding via AVROTros

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...