De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens vanaf 9 december in de Nederlandse bioscoop

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (originele titel Puss in Boots: The Last Wish) zal op 9 december 2022 in de Nederlandse bioscoop verschijnen. In de Shrek spin-off ontdekt Puss in Boots (Antonio Banderas) dat hij zijn negende en laatste leven heeft bereikt. Vervolgens gaat hij op weg om zijn leven te herstellen door de Last Wish te vinden. Bekijk hieronder de trailer.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens trailer

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe. De voor een Oscar® genomineerde Antonio Banderas keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (de voor een Oscar® genomineerde Salma Hayek). Op hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro (Harvey Guillén). De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje (Florence Pugh) en de drie beren, “Big” Jack Horner (John Mulaney) en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf (Wagner Moura).

De film heeft een komische sterrencast, onder wie Antonio Banderas, Salma Hayek, Harvey Guillén, Florence Pugh, John Mulaney, Wagner Moura, Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez, Da’Vine Joy Randolph.

The Last Wish, de lang verwachte opvolger van de voor een Academy Award® genomineerde blockbuster uit 2011, is geregisseerd door Joel Crawford en geproduceerd door Mark Swift, het creatieve team achter DreamWorks Animation’s hit The Croods: A New Age. De uitvoerende producent is oprichter en CEO van Illumination Chris Meledandri. Het personage van de Gelaarsde Kat werd geïntroduceerd in de voor een Oscar® genomineerde Shrek 2 uit 2004 en was meteen een wereldwijde sensatie. Daarna speelde de Gelaarsde Kat in nog twee Shrek-vervolgen en in zijn eigen film en ook in meerdere video’s en tv-series van DreamWorks Animation.

Nederlandse stemmen De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens

De Nederlandse stemmencast van De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens bestaat uit o.a. Jon van Eerd (Gelaarsde Kat), Anna Drijver (Kitty Poezelpootje), Jody Bernal (Perrito), Holly Mae Brood (Goudhaartje), André Dongelmans (Baby Beer), Monic Hendrickx (Mama Beer), Frank Lammers (Papa Beer), Loek Peters (Wolf), Murth Mossel (Dierenarts), Joanne Telesford (Mama Luna), Sarah Nauta (Jan), Julia Nauta (Jo), Niels van der Laan (Gewetensbeestje) en Jeroen Woe (Jack Horner).

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens moet op 9 december 2022 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...