De serie A Town Called Malice vanaf 12 mei op SkyShowtime Nederland

Seizoen 1 van de serie A Town Called Malice is vanaf 12 mei 2023 te streamen op SkyShowtime Nederland. Bekijk hieronder een trailer. Er zijn drie afleveringen beschikbaar vanaf de lancering met daarna elke week een nieuwe aflevering van het achtdelige seizoen.

A Town Called Malice speelt zich af tussen de strandclubs en palmbomen van de Costa del Sol aan het begin van de jaren 80. De serie volgt de Lords, een misdaadfamilie van kruimeldieven uit Zuid-Londen, terwijl ze van Londen naar Spanje reizen om te profiteren van een onverwachte meevaller – en om aan de aandacht van de politie te ontsnappen in een spraakmakend moordonderzoek.

A Town Called Malice serie

Deze bedwelmende cocktail van misdaadthriller en familiesaga uit de vroege jaren tachtig volgt de Lords, een familie van voormalige gangsters uit Zuid-Londen die onderaan de criminele voedselketen zijn beland en daar niet al te blij mee zijn. Wanneer ze na een territoriumstrijd naar de Spaanse Costa Del Sol vluchten, beseffen de Lords dat dit een gouden kans is om zichzelf opnieuw uit te vinden en hun vroegere glorie te herstellen. Maar ze vechten net zo veel met zichzelf als met hun tegenstanders. Welkom bij de Costa del Crime!

De cast bestaat uit namen als Jack Rowan, Tahirah Sharif, Jason Flemyng, Martha Plimpton, Dougray Scott, Lex Shrapnel, Daniel Sharman, George Jaques, Eliza Butterworth.

Nick Love (Bulletproof, The Sweeney) is de hoofdschrijver en wordt bijgestaan door Melissa Bubnic, John Jackson, Liz Lake en Matt Evans. De regisseur is Jamie Donoughue en de serie wordt geproduceerd door Andy Noble.

A Town Called Malice is vanaf 12 mei 2023 te streamen op SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...