De serie Suspect te zien op Viaplay met James Nesbitt

De serie Suspect met James Nesbitt is te zien op Viaplay. Deze reeks is een bewerking van de Scandinavische serie Face to Face.

Suspect op Viaplay 

Danny Frater, een rechercheur die niet veel te verliezen heeft, gaat naar het mortuarium van een ziekenhuis. Daar ontdekt hij dat het slachtoffer dat hij moet onderzoeken zijn dochter Christina is. Overmand door verdriet kan Danny de bevindingen van de lijkschouwer – dat zij zelfmoord heeft gepleegd – niet accepteren. In plaats daarvan gaat Danny op weg naar wraak, vastbesloten om uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor de moord op zijn dochter, tot groot ongenoegen van de plaatselijke inspecteur. Danny ontdekt stapsgewijs Christina’s langzame afdaling in de criminele onderwereld, waardoor ze verandert in een vrouw die Danny nauwelijks herkent, zelfs niet op de autopsietafel.

De hoofdrollen worden gespeeld door James Nesbitt, Joely Richardson, Ben Miller, Sam Heughan, Niamh Algar, Anne-Marie Duf, Imogen King, Richard E. Grant, Sacha Dhawan, Antonia Thomas.

De reeks is geadapteerd door Matt Baker en is het gebaseerd op de Deense serie Face to Face (Deens: Forhøret), gemaakt door Christoffer Boe. Dries Vos tekende voor de regie. Suspect ging in première op 19 juni 2022 op Channel 4.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...