Trailer voor Netflix anthologie-serie Kaleidoscope

Er zijn 7 miljard manieren om een misdaad op te lossen. Maak kennis met Kaleidoscope, een nieuwe Netflix heist-serie met Giancarlo Esposito, Paz Vega en Tati Gabrielle in de hoofdrollen. De reeks is vanaf 1 januari 2023 te zien op Netflix.

De niet-lineaire reeks concentreert zich op een groep meesterlijke criminelen die de grootste overval in de geschiedenis plannen. Elke aflevering wordt genoemd naar een kleur, die in willekeurige volgorde kan worden bekeken. De enige aflevering waar elke kijker op eindigt is ‘White’, waarmee de show wordt afgesloten. Kaleidoscope moedigt kijkers aan om de serie in de gewenste volgorde te bekijken. Zo zal niet iedereen de serie hetzelfde ervaren.

Kaleidoscope op Netflix

Kaleidoscope is losjes geïnspireerd door het waargebeurde verhaal waarin zeventig miljard dollar aan obligaties vermist werd in het centrum van Manhattan tijdens de orkaan Sandy. De maker van de serie Eric Garcia zag dit als de perfecte dekmantel voor een bankroof en het idee voor Kaleidoscope was geboren. De afleveringen spelen zich af over een periode van 24 jaar voorafgaand aan de overval tot een halfjaar na afloop. Zo duikt iedereen op een verschillend moment in dit geraffineerde misdrijf.

De serie verschijnt op 1 januari 2023 op Netflix. Naast Giancarlo Esposito, Paz Vega en Tati Gabrielle zijn er ook rollen voor Rufus Sewell, Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Niousha Noor, Jordan Mendoza, Soojeong Son en Hemky Madera.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...