De serie The Spencer Sisters vanaf 18 juni op Net5

De Canadese detectiveserie The Spencer Sisters is vanaf dinsdag 18 juni te zien op Net5. De hoofdrollen in het komische drama zijn voor Lea Thompson (Back to the Future) en Stacey Farber (Virgin River). Bekijk hieronder een trailer.

The Spencer Sisters

Na een reeks tegenslagen zegt politieagent Darby Spencer uit Toronto haar baan op en wordt ze gedwongen terug te keren naar haar vervreemde moeder, de internationaal bekende mysterieschrijver Victoria Spencer. Nadat het duo samen een misdaad wil oplossen, ontdekt Darby een kant van Victoria die ze nooit heeft gekend, en waagt ze uiteindelijk de sprong in de meest onwaarschijnlijke onderneming: haar partner worden in een privédetectivebureau. Ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden, generatieverschillen en ingewikkelde geschiedenis ontdekken ze dat ze misschien meer gemeen hebben dan ze dachten.

The Spencer Sisters werd ontwikkeld door onder anderen Alan McCullough, die ook werkte aan Private Eyes. Deze tiendelige serie was vanaf januari 2023 te zien op de Canadese zender CTV.

The Spencer Sisters is vanaf 18 juni te zien op Net5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter