S.W.A.T. seizoen 7 vanaf 9 juni in première bij Veronica

S.W.A.T. seizoen 7 gaat zondag 9 juni in première bij Veronica, waar dan direct de eerste drie afleveringen te zien zijn. S.W.A.T. werd eerder na het zesde seizoen geannuleerd, maar daarna opnieuw tot leven gewekt voor een zevende seizoen. Vervolgens zou het zevende seizoen het laatste seizoen worden, maar ook die beslissing werd teruggedraaid. Op dit moment wordt er gewerkt aan een achtste en laatste seizoen. Op Netflix zijn de eerste vijf seizoenen te zien en wordt de zesde reeks binnenkort toegevoegd.

S.W.A.T. seizoen 7

In S.W.A.T. speelt Shemar Moore de rol van ex-marinier Daniel ‘Hondo’ Harrelson, een in Los Angeles geboren en getogen S.W.A.T.-sergeant die net de leiding heeft gekregen over een gespecialiseerde eenheid dat de laatste halt moet toeroepen voor de politie. Hondo wordt heen en weer getrokken tussen zijn loyaliteit aan de stad waar hij opgroeide en zijn plicht ten opzicht van zijn collega-politieagenten, maar hij heeft alles in zich om een prima leider en een brug te zijn tussen die twee werelden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell, Lina Esco, Kenny Johnson, Peter Onorati, Jay Harrington, David Lim, Patrick St. Esprit, Amy Farrington.

S.W.A.T. is een actiedrama serie, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1975, bedacht door Robert Hamner en ontwikkeld door Rick Husky. De serie is ontwikkeld door Aaron Rahsaan Thomas en Shawn Ryan en ging in première op CBS op 2 november 2017. De serie wordt geproduceerd door Original Film, CBS Studios en Sony Pictures Television. De serie bestaat in een gedeeld universum met The Shield, dat ook is gemaakt door Ryan.

S.W.A.T. seizoen 7 is vanaf zondag 9 juni te zien bij Veronica.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...