De Tatta’s 2 vanaf 14 december in de bioscoop | Bekijk de trailer

De Nederlandse film De Tatta’s 2 is vanaf 14 december 2023 in de bioscoop te zien. Bekijk de trailer hieronder.

Tatta's 2

Film De Tatta’s 2 trailer

Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

In De Tatta’s 2 staat de familie van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

Leo Alkemade speelt opnieuw de rol van Erik van Kampen, met Laura (Leonie ter Braak) als zijn partner en Daan en Jessica (Sem van der Horst en Sterre Koning) als hun kinderen.

De cast bestaat verder uit namen als John BuijsmanSinan Eroglu, Oussama Ahammoud, Vonneke Bonneke, Hassan Slaby, Janice Blok, Roosmarijn Wind, Donny Singh, Omar Ahaddaf, Ismael Laglag, Maisam Benali, Leona Philippo, Rarko en Izzle.

De film is geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova’s). Het script komt van Donny Singh en is gebaseerd op een idee van Singh en Luuk Ornstein.

De film De Tatta’s 2 draait vanaf 14 december 2023 in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...