Trailer voor Hulu serie Black Cake

Ouderlijk verlies en familiegeheimen zijn de onderwerpen van de dag in de Hulu serie Black Cake, gebaseerd op de gelijknamige debuutroman van Charmaine Wilkerson. De trailer van de serie adaptatie, die op 1 november op de streamer in première gaat, toont dramatische uitkomsten terwijl een leven vol geheimen zich ontrafelt.

Black Cake is afkomstig van uitvoerende producenten Oprah Winfrey en Marissa Jo Cerar en bestaat uit twee verhalen uit het verleden en het heden. Een serie die wordt beschreven als “een familiedrama gehuld in een moordmysterie.

De serie volgt een weggelopen bruid genaamd Covey (Mia Isaac) uit de jaren zestig die op mysterieuze wijze verdween. Een paar decennia later sterft Eleanor Bennett (Chipo Chung) – die als verteller van de show zal dienen – en laat haar twee vervreemde kinderen, Benny (Adrienne Warren) en Byron (Ashley Thomas), achter met alleen een flashdrive die haar onnoemelijke reis draagt. evenals de verborgen geheimen van hun familie.

Hulu serie Black Cake

Het verhaal speelt zich af in Jamaica, Rome, Schotland, Engeland en Zuid-Californië. Cerar schreef de adaptatie en fungeert als showrunner van de serie, die tientallen jaren beslaat. Eind jaren zestig verdwijnt een weggelopen bruid genaamd Covey in de branding voor de kust van Jamaica en wordt gevreesd dat ze verdronken is of dat ze op de vlucht is voor de moord op haar man. Vijftig jaar later verliest een weduwe genaamd Eleanor Bennett in Californië haar strijd tegen kanker en laat haar twee vervreemde kinderen, Byron en Benny, achter op een flashdrive met voorheen onvertelde verhalen over haar reis van het Caribisch gebied naar Amerika. Deze verhalen, verteld door Eleanor, choqueren haar kinderen en dagen alles uit wat ze dachten te weten over de oorsprong van hun familie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mia Isaac, Chipo Chung, Adrienne Warren, Ashley Thomas, Faith Alabi, Lashay Anderson, Glynn Turman, Simon Wan, Sonita Henry, Ahmed Eljah.

De serie zal vanaf 1 november te zien zijn in de VS op streamer Hulu. Black Cake zal in Nederland naar verwachting verschijnen op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...