De Verhulstjes seizoen 4 vanaf 8 januari op Videoland

Goed nieuws voor fans van de realityserie over de familie Verhulst. De Verhulstjes seizoen 4 is vanaf 8 januari 2023 te zien op Videoland. In het vierde seizoen volgen we het wel en wee van Gert, Ellen, Viktor en Marie.

Waar de afgelopen drie seizoenen een bepaald thema hadden, daar volgen we in het vierde seizoen de familie op allerlei plekken. Zo beginnen we in het mooie Saint-Tropez, waar we natuurlijk in seizoen 2 ook al van konden genieten.

De Verhulstjes seizoen 4 op Videoland

Bij de familie Verhulst lachen ze ontzettend graag, maar kunnen ze ook serieus zijn. In deze serie geven Studio-100 baas Gert Verhulst, zijn vrouw Ellen, zoon Viktor, dochter Marie en haar vriend Jef en honden Leo en Marcel een uniek inkijkje geven in hun gezinsleven – waarin doodgewone, alledaagse zaken de boventoon blijken te voeren.

Seizoen vier van De Verhulstjes is elke zondag om 21:00 uur te zien bij Videoland. De eerdere seizoenen zijn al te zien bij Videoland.

Afbeelding via Videoland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...