Film Missing vanaf 23 februari in de bioscoop

De film Missing is vanaf 23 februari te zien in de Nederlandse bioscoop. Het verhaal gaat over een tienermeisje genaamd June die verschillende technologie gebruikt om haar moeder te vinden, nadat ze op vakantie in Colombia is verdwenen met haar toen nieuwe vriend. Bekijk hieronder een trailer.

Missing film

Film Missing

Missing is een ijzingwekkend mysterie van de makers van Searching dat je als kijker achterlaat met de vraag hoe goed je je dierbaren eigenlijk kent. Als haar moeder (Nia Long) tijdens een vakantie in Colombia met haar nieuwe vriend verdwijnt, gaat June (Storm Reid) op zoek naar antwoorden. Gehinderd door internationale bureaucratie maakt June duizenden kilometers verderop in Los Angeles creatief gebruik van alle moderne technologie die tot haar beschikking staat om haar moeder te vinden voordat het te laat is. Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.

De cast bestaat uit namen als Storm Reid, Joaquim de Almeida, Ken Leung, Amy Landecker, Daniel Henney, Nia Long.

De film is geschreven en geregisseerd door Nick Johnson en Will Merrick in hun regiedebuut, naar een verhaal van Sev Ohanian en Aneesh Chaganty. Het is een op zichzelf staand vervolg op de film Searching uit 2018.

Missing draait vanaf 23 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Sony Pictures 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...