Wanneer verschijnt Wednesday seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Wednesday seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van Wednesday brak alle records en werd zo een van de meest succesvolle series op Netflix ooit. Zo staat de serie op #2 van de meest populaire TV series met 1.237 biljoen kijkuren in de eerste 28 dagen. Meer dan 182 miljoen huishoudens hebben de serie gekeken sinds de release en ook op TikTok wist #WednesdayAddams in een mum van tijd maar liefst 22 biljoen views te genereren. Netflix heeft nu een tweede seizoen aangekondigd. Dat gebeurde via onderstaande video.

Makers, uitvoerende producenten en showrunners Alfred Gough en Miles Millar zeiden in een exclusief interview op Tudum.com:

“It’s been incredible to create a show that has connected with people across the world. Thrilled to continue Wednesday’s tortuous journey into season two. We can’t wait to dive head first into another season and explore the kooky spooky world of Nevermore. Just need to make sure Wednesday hasn’t emptied the pool first.”

Gebaseerd op het forse productieschema van de serie voor seizoen 1, evenals de actrice Jenna Ortega, die zo’n veelgevraagd talent is met andere projecten op komst, is het waarschijnlijk dat de serie ergens in 2024 terugkeert. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Wednesday seizoen 2

De serie Wednesday is gebaseerd op een pitch van makers Al Gough en Miles Millar (Smallville, Into the Badlands) en zal een bovennatuurlijk mysterie zijn dat de jaren van de titelheldin als student aan de eigenaardige Nevermore Academy in kaart brengt. Ze probeert haar opkomende paranormale vermogens onder de knie te krijgen en tegelijkertijd een monsterlijke moordpartij te dwarsbomen die de lokale stad terroriseert. Ze probeert het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat haar ouders 25 jaar geleden verwarde – en dat alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties van het vreemde en diverse studentenleven navigeerde.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jenna Ortega (You, Yes Day) als Wensday Addams,, Luis Guzmán als Gomez Addams en Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams, Fred Armisen als Uncle Fester. Riki Lindhome is te zien als Dr. Valerie Kinbott, Jamie McShane (Sons of Anarchy) als sheriff Donovan Galpin en Isaac Ordonez als Pugsley, de jongere broer van Wednesday. Gwendoline Christie (Game of Thrones) is te zien als Larissa Weems. Daarnaast is er ook een rol voor Christina Ricci.

Tim Burton heeft de acht afleveringen geregisseerd en uitvoerend produceren samen met Andrew Mittman voor 1,21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman voor Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) en Gail Berman (The Addams Family, Alphas), met MGM en United Artists ook verbonden aan de productie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...