De zonovergoten film Yamas! draait vanaf maart in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

De film Yamas! draait vanaf 18 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

In de komedie Yamas! draait het om vier avontuurlijke tieners die op vakantie gaan naar Chersonissos. De reis vol feesten en plezier verandert als de tieners in aanraking komen met een crimineel netwerk. Hun contact met de excentrieke gangster Carlo Vino leidt tot een reeks onverwachte gebeurtenissen.Yamas film

In de zonovergoten film Yamas! storten Maurice (Sam Kroon), Mark (Bertan Topbaç), Sjors (Yip Andjar) en Fleur (Romy Indy) zich in een bizar avontuur op het betoverende Kreta. Hun doel: genieten van stranden, kristalhelder water en legendarische feesten. Op Starbeach begint het lachen al bij Friet van Piet, maar een avond vol raki zorgt al voor de eerste ellende. Na dagen van poolparty’s en bungeejumpen belandt de groep in Club Inferno, waar een ontmoeting met propper Daan (Merijn Oerlemans) en gangster Carlo Vino (André Dongelmans) hun vakantie in chaos stort. Ontvoeringen, verloren geld, irritante ouders (Gordon en Ruben van der Meer) en een race tegen de klok dwingen de vrienden tot het uiterste. Een explosieve cocktail van actie, humor en onverwachte wendingen. Yamas! – een vakantie die ze nooit zullen vergeten!

De cast bestaat uit namen als André Dongelmans, Sam Kroon, Yip Andjar, Donny Ronny, Amber de Lil, Romy Indy, Horace Cohen, Elly Eckhardt, Jill Tjin, Jacky Dunnes, Gordon Heuckeroth, Bertan Topbaç, Marcus Massey, Merijn Oerlemans, Jase Rivers, Edwin Alofs, Ruben van der Meer.

De film is geregisseerd door Andy van Veen en Rik Sinkeldam op basis van een scenario dat ze samen schreven. Met hun bedrijf MovieCompany zijn ze ook verantwoordelijk voor de distributie en productie van de film.

De film Yamas! draait vanaf 18 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...