Bekijk de trailer en poster van de nieuwe Disney serie Iwájú

Twee vrienden, twee werelden, één toekomst. Stream alle afleveringen van de serie Iwájú van Disney Animation en Kugali Media vanaf 3 april op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder de trailer. De nieuwe originele Disney animatieserie Iwájú speelt zich af in een futuristisch Lagos in Nigeria vertelt het spannende coming of age-verhaal van Tola.

Iwájú serie op Disney Plus

Iwájú serie op Disney Plus

Iwájú is een originele animatieserie die zich afspeelt in het futuristische Lagos, Nigeria. Het spannende coming-of-age-verhaal volgt Tola, een jong meisje van het rijke eiland, en haar beste vriendin Kole, een autodidactische technologie-expert, terwijl ze de geheimen en gevaren ontdekken die verborgen zijn in hun verschillende werelden. Kugali-filmmakers – waaronder regisseur Olufikayo Ziki Adeola, production designer Hamid Ibrahim en cultureel adviseur Toluwalakin Olowofoyeku – nemen kijkers mee op een unieke reis naar de wereld van ‘Iwájú’, boordevol unieke visuele elementen en technologische vooruitgang geïnspireerd door de geest van Lagos.

De serie is geproduceerd door Christina Chen van Disney Animation met een scenario van Adeola en Halima Hudson. Iwájú bevat de stemmen van Simisola Gbadamosi, Dayo Okeniyi, Femi Branch, Siji Soetan en Weruche Opia.

Iwájú is vanaf 3 april 2024 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...