De Zweedse serie The Dark Heart vanaf 4 maart op NPO 3

De Zweedse thrillerserie The Dark Heart (originele titel: Mörkt hjärta) is vanaf 4 maart 2023 te volgen op NPO 3. Het is een vijfdelige psychologische thriller gebaseerd op ware feiten. We volgen Tanja, een onderzoeker bij Missing People Sweden, die de verdwijning van een rijke landeigenaar onderzoekt. Hij verdween nadat hij zijn dochter een ultimatum had gesteld: haar relatie met de zoon van een boer beëindigen of haar erfenis verliezen. Bekijk hieronder een trailer.

The Dark Heart

De jonge Sanna en Marcus zijn smoorverliefd. Ze zijn opgegroeid op twee nabijgelegen boerderijen in het zuiden van Zweden. Sanna komt uit een rijke, machtige familie, Marcus is van zeer eenvoudige komaf. Wanneer Sanna’s vader dreigt zijn dochter te onterven, verdwijnt hij plots spoorloos. Twee jaar na de verdwijning tast de politie nog steeds in het duister. Vrijwilligster Tanja bijt zich vast in de zaak. Met gevaar voor eigen leven spreekt ze af met Marcus.

De cast bestaat uit namen als Aliette Opheim, Clara Christiansson Drake, Gustav Lindh, Peter Andersson.

The Dark Heart is een vijfdelige bewerking van het boek van de Zweedse journalist Joakim Palmkvist. Het script komt van Oskar Söderlund (Snabba Cash, Rebecka Martinsson). De regie is in handen van Gustav Möller (The Guilty).

The Dark Heart is vanaf 4 maart 2023 te zien op NPO 3.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...