Nieuw seizoen bij RTL | Deelnemers De Verraders 2023 bekend!

De Verraders keert op vrijdag 3 maart 2023 terug en vandaag zijn de eerste deelnemers bekendgemaakt.

De deelnemers van het nieuwe seizoen: Jan Slagter (directeur MAX), Herman den Blijker (chef-kok), Betty Glas (verslaggever RTL Nieuws), Irene van de Laar (presentatrice), Pernille La Lau (presentatrice), Ferri Somogyi (acteur), Sunny Bergman (documentairemaakster), Katinka Simonse (kunstenares), Sander Huisman (artiest), Nathan Rutjes (profvoetballer), Thomas Cammaert (acteur), Jordy Huisman (artiest), Maria Fiselier (operazangeres), Giorgo Hokstam (radio-dj), Chahid Charrak (influencer), Billy Dans (artiest), Selma Omari (YouTuber), Noël van Kleef (actrice), Jessie Maya (YouTuber) en Noor Omrani (hockeyster).

Voor het eerst reizen de kandidaten dit jaar af naar het buitenland om onder leiding van Tijl Beckand hun intrek te nemen in een schilderachtig en mystiek Frans kasteel. Deze onbekende omgeving, nieuwe spelelementen, meer fanatieke spelers dan ooit én een zilverschat van 40 kilo die op het spel staat, vormen een cocktail voor wederom een spannend en zenuwslopend seizoen. Wie is te vertrouwen, wie bedriegt de andere deelnemers en wie eindigt met het zilver? De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

De Verraders 2023 deelnemers

In het spel De Verraders spelen 18 BN’ers om een pot met 50 kilo zilver. Drie van hen zijn verraders en de overige 15 spelers, de Getrouwen, moeten hen zien te ontmaskeren. En daar is haast bij, want de verraders vermoorden iedere nacht een getrouwe. Elke avond mag de groep als geheel iemand verbannen die ze niet (meer) vertrouwen. Lukt het de Getrouwen om de Verraders eruit te werken voor het spel is afgelopen?

De Verraders is een Nederlands televisieprogramma dat op 13 maart 2021 voor het eerst werd uitgezonden op RTL 4. Het wordt geproduceerd door het mediabedrijf IDTV. Het programma was voor RTL 4 een groot succes. Recentelijk was er de speciale Videoland-editie te zien.

De Verraders seizoen 3 wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

De Verraders is vanaf vrijdag 3 maart 2023 om 20:00 uur te zien bij RTL.

Afbeelding via Videoland / RTL 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...