The Marvels vanaf november 2023 in de bioscoop

Marvel heeft op Twitter een ​​officiële poster en een nieuwe releasedatum voor de aankomende superheldenfilm The Marvels onthult.

De nieuwe poster toont Monica Rambeau (Teyonah Parris), Captain Marvel (Brie Larson) en Ms. Marvel (Iman Vellani) allemaal op verschillende hoogtes met hun respectieve superheldensymbolen erbij.

Oorspronkelijk gepland voor première op 28 juli 2023, zal The Marvels nu meer dan drie maanden later verschijnen, op 10 november 2023. De nieuwe poster bevat deze datum en is hieronder te bekijken.

The Marvels

The Marvels

In The Marvels keert Oscar-winnares Brie Larson terug in haar rol als Carol Danvers/Captain Marvel. Naast Larson zijn er in het vervolg rollen voor WandaVision-actrice Teyonah Parris als Monica Rambeau en Iman Vellani als Kamala Khan/Ms. Wonder. Extra cast bevat ook de Engelse actrice Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) als de antagonist van het vervolg en de populaire Zuid-Koreaanse acteur Park Seo-Joon in een niet nader genoemde rol.

Geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Studios Motion Pictures, is het bedoeld als het vervolg op Captain Marvel (2019), een voortzetting van de Disney Plus serie Ms. Marvel (2022) en de 33e film in het Marvel Cinematic Universe ( MCU). De film is geregisseerd door Nia DaCosta op basis van een scenario dat ze samen met Megan McDonnell, Elissa Karasik en Zeb Wells schreef.

Afbeelding via Marvel

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...