Trailer voor film If You Were the Last met Anthony Mackie & Zoë Chao

Peacock heeft de trailer uitgebracht voor If You Were the Last, de romantische sciencefictionkomedie met Anthony Mackie en Zoë Chao. De film is nu beschikbaar voor streaming. Bekijk de trailer hieronder.

In de video zijn Mackie en Chao te zien als astronauten die vastlopen terwijl ze door de ruimte zweven. Nadat ze ervan overtuigd waren dat niemand hen zal redden, begonnen ze zich af te vragen hoe ze hun laatste dagen moesten doorbrengen. Hun plannen kunnen (of niet) het mogelijk verliefd worden op elkaar inhouden.

If You Were the Last

Adam en Jane zijn al drie jaar bezig met een NASA-missie die helemaal mis is gegaan: hun schip is kapot en zweeft tussen Jupiter en Saturnus. Omdat ze manieren vinden om de tijd te doden, terwijl ze er zeker van zijn dat niemand hen komt redden, maken ze ruzie over wat ze moeten doen. Op een dag stelt Adam dat ze misschien samen moeten slapen; Jane lacht het idee weg, maar het leidt tot een flirterig debat over de vraag of ze de resterende dagen beter als vrienden kunnen doorbrengen of iets anders.

If You Were the Last wordt geregisseerd door Kristian Mercado op basis van een scenario geschreven door Angela Bourassa. Anthony Mackie en Zoë Chao worden vergezeld door Natalie Morales, Missi Pyle, Geoff Stults, Kaleka en meer. Sinds de film zijn wereldpremière beleefde op het SXSW Filmfestival van 2023, heeft hij momenteel een Tomatometer-rating van 88% op Rotten Tomatoes, gebaseerd op 17 recensies.

De film is uitvoerend geproduceerd door Bourassa, Will Greenfield, Harrison Huffman, Chris Weitz en Paul Weitz. Producenten zijn Dan Balgoyen, Jessamine Burgum, Kara Durrett, Jon Levin, Dennis Masel, Andrew Miano, Gabrielle Nadig, Mandi Reno, Britta Rowings en Sean Woods.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...