Dertigers seizoen 4 in juli van start bij de NPO

Dertigers seizoen 4 is vanaf maandag 3 juli te zien op NPO 3. De nieuwe afleveringen zijn dan elke week op maandag tot en met donderdag te zien tussen 21.00 uur en 21.30 uur. Daarnaast is de reeks online terug te kijken op NPO Start en je kunt ook voor de volgende week vooruit kijken op NPO Plus. In het nieuwe seizoen krijgt de vriendengroep weer te maken met dilemma’s op het gebied van werk, gezin en liefde.

Dertigers seizoen 4

Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje zijn zes onafscheidelijke vrienden sinds hun studententijd, toen ze samen op kot zaten. Dat is ondertussen al vijftien jaar geleden. In tussentijd hebben ze als groep en elk afzonderlijk heel wat hindernissen overwonnen. Tegenwoordig zijn ze allen dertigers die hun sociaal en familiaal leven zo goed mogelijk trachten te runnen, dit zonder elkaar uit het oog te verliezen. Wanneer kleine en grote geheimen uit het verleden en heden naar boven komen, komt de vriendschap echter zwaar onder druk te staan.

In het nieuwe seizoen krijgt de groep wederom te maken met dilemma’s op het gebied van werk, gezin en liefde. De vrienden proberen elkaar opnieuw door de struggles van het leven heen te slepen. Maar welke relaties blijven onbeschadigd en zal de vriendengroep het overleven?

De cast bestaat uit namen als Leonoor Koster, Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Eva Laurenssen, Jelle de Jong.

De serie is een remake van Dertigers (Vlaamse televisieserie). Op televisie had de serie tegenvallende kijkcijfers. Daarna werd de serie echter alsnog succesvol: via online uitgesteld kijken werden de afleveringen binnen zes weken ruim 5,3 miljoen bekeken. Daarom besliste de NPO op 7 september 2020 alsnog dat er een tweede seizoen wordt gemaakt.

Dertigers seizoen 4 is vanaf maandag 3 juli te zien op NPO 3.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...