Serie Mr. Robot vanaf juni bij Videoland

De complete serie Mr. Robot is vanaf 19 juni 2023 te zien op Videoland. De serie bestaat uit 4 seizoenen. Mr. Robot gaat over de jonge programmeur Elliot die aan een slopende antisociale stoornis lijdt en besluit dat hij alleen verbinding kan maken met mensen door ze te hacken. Hij vindt zichzelf terug in de splitsing tussen een cybersecurity bedrijf waar hij voor werkt en de onderwereld die hem probeert te werven om het Amerikaanse bedrijfsleven neer te halen.

Mr. Robot op Videoland

Jonge, anti-sociale computerprogrammeur Elliot werkt overdag als cybersecurity-technicus, maar ‘s nachts is hij een vigilante-hacker. Hij wordt gerekruteerd door de mysterieuze leider van een ondergrondse groep hackers om zich bij hun organisatie aan te sluiten. Elliot’s taak? Help het Amerikaanse bedrijfsleven te vernietigen, inclusief het bedrijf dat hij moet beschermen, wat hem een moreel dilemma biedt. Hoewel hij voor een bedrijf werkt, maken zijn persoonlijke overtuigingen het moeilijk om weerstand te bieden aan de drang om de hoofden van multinationale bedrijven neer te halen waarvan hij gelooft dat ze de wereld leiden – en verpesten.

De reeks is gemaakt door Sam Esmail voor USA Network.

De pilotaflevering ging in première via online en video on demand-services op 27 mei 2015. Het eerste seizoen debuteerde op USA Network op 24 juni 2015 en het tweede op 13 juli 2016. Het derde seizoen ging in première op 11 oktober 2017. Het vierde en het laatste seizoen ging in première op 6 oktober 2019 en eindigde op 22 december 2019.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rami Malek, Christian Slater, Carly Chaikin, Portia Doubleday, Martin Wallström, B.D. Wong.

Mr. Robot kijken

Alle vier de seizoenen (45 afleveringen in totaal) van de psychologische techno-thriller Mr. Robot zijn vanaf 19 juni 2023 te zien op Videoland. Daarnaast zijn op dit moment de vier seizoenen ook te zien op Prime Video en SkyShowtime.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...