Komt er een Sex/Life seizoen 3 op Netflix?

Komt er een Sex/Life seizoen 3 op Netflix? Sinds de premièredag ​​van seizoen 2 heeft Netflix de serie niet officieel verlengd of geannuleerd. Een vertegenwoordiger van de serie vertelde aan Decider dat er nog geen nieuws is over extra seizoenen.

Het is nog een beetje te vroeg om er iets definitief over te zeggen, maar naar aanleiding van de richting van seizoen twee is het mogelijk dat de reeks zich opmaakte voor een einde. Alle losse eindjes waren op een zeer verdachte manier met elkaar verbonden, wat deed vermoeden dat het misschien gebeurde voor het geval de serie niet vernieuwd zou worden. Bedenker Stacy Rukeyser sprak tegenover Variety over de toekomst van de serie:

“It’s definitely not intended to be a series finale. I believe there are always more stories to tell with these characters. We’d also be back to that prime question from season one, which is, can you have sex and life all at the same time, especially as a new mom.”

Seizoen 1 verscheen in juni 2021 en seizoen 2 was vanaf donderdag 2 maart 2023 te zien op de streamer. Dus als een nieuw seizoen groen licht krijgt, verwachten we dat deze in 2024 verschijnt. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Sex/Life seizoen 3

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder die in de buitenwijken woonde. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette).

Uitgeput door het zorgen voor haar twee jonge kinderen en met nostalgische gevoelens voor haar verleden, begint Billie een dagboek bij te houden en te fantaseren over haar gepassioneerde avonturen met de sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen. Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt ​​hoe ze hier is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek.

Er zijn rollen voor onder meer Sarah Shahi als Billie Connelly, Mike Vogel als Cooper Connelly, Adam Demos als Brad Simon en Margaret Odette als Sasha Snow. Nieuwe toevoegingen dit seizoen zijn Wallis Day als Gigi, Dylan Bruce als Spencer, Craig Bierko als Mick, Darius Homayoun als Majid, Cleo Anthony als Kam.

De serie werd geschreven door Stacy Rukeyser (Unreal) en is een bewerking van het boek 44 Chapters About 4 Men van B. B. Easton.

Sex/Life seizoen 2 is sinds 2 maart 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...