Disney kondigt vervolg Frozen 3 aan

Tijdens een nieuwe bijeenkomst voor aandeelhouders heeft Disney onthuld dat het vervolg Frozen 3 in ontwikkeling is bij Walt Disney Animation Studios. Zowel de eerste film uit 2013 als het vervolg uit 2019 bracht meer dan 1 miljard dollar op. Disney CEO Bob Iger vertelde:

“Today I’m so pleased to announce that we have sequels in the works from our animation studios to some of our most popular franchises, Toy Story, Frozen, and Zootopia. we’ll have more to share about these productions soon. but this is a great example of how we’re leaning into our unrivaled brands and franchises.”  

Het origineel scoorde Best Animated Feature bij de Academy Awards 2014 en verdiende een award voor de hit “Let It Go”, terwijl het vervolg een nominatie verdiende voor Best Original Song voor “Into the Unknown”. De films hebben ook een sterrencast met Kristen Bell en Idina Menzel die de prinsessen Anna en Elsa spelen, evenals Josh Gad als de sneeuwpop Olaf en Jonathan Groff als Kristoff.

Frozen 3 

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren.

In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Chris Buck en Jennifer Lee, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff en Josh Gad. De stemmencast bestaat verder uit Santino Fontana, Livvy Stubenrauch, Alfred Molina, Jason Ritter, Evan Rachel Wood en Sterling K. Brown.

Afbeelding via Disney

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: