Wanneer verschijnt Frozen 3 in de Nederlandse bioscoop?

Tijdens een nieuwe bijeenkomst voor aandeelhouders heeft Disney onthuld dat het vervolg Frozen 3 in ontwikkeling is bij Walt Disney Animation Studios. Zowel de eerste film uit 2013 als het vervolg uit 2019 bracht meer dan 1 miljard dollar op. Hoewel we nog geen exacte releasedatum hebben voor Frozen 3, heeft Disney CEO Bob Iger wel bevestigd dat de film in 2026 zal verschijnen. Iger vertelde eerder:

“Frozen 3 is in the works, and there might be a Frozen 4 in the works too. But I don’t have much to say about those films right now. [Director] Jenn Lee, who created the original Frozen and Frozen 2, is hard at work with her team at Disney animation on not one but actually two stories.” 

Het origineel scoorde Best Animated Feature bij de Academy Awards 2014 en verdiende een award voor de hit “Let It Go”, terwijl het vervolg een nominatie verdiende voor Best Original Song voor “Into the Unknown”. De films hebben ook een sterrencast met Kristen Bell en Idina Menzel die de prinsessen Anna en Elsa spelen, evenals Josh Gad als de sneeuwpop Olaf en Jonathan Groff als Kristoff.

Frozen 3 

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren.

In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Chris Buck en Jennifer Lee, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff en Josh Gad. De stemmencast bestaat verder uit Santino Fontana, Livvy Stubenrauch, Alfred Molina, Jason Ritter, Evan Rachel Wood en Sterling K. Brown.

Afbeelding via Disney

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...