Trailer en poster voor A Quiet Place: Day One

De eerste trailer van A Quiet Place: Day One is gearriveerd. De invasie van buitenaardse wezens begint in de komende prequel, geregisseerd door Michael Sarnoski. De hele wereldbevolking moet leren leven zonder geluid te maken, gezien het feit dat de monsters die deze franchise zo angstaanjagend maken niet kunnen zien, maar een verhoogde gehoor hebben.

De teaser voor de prequel geeft een voorproefje van hoe de planeet eindigde die te zien was in de dystopische omgeving uit A Quiet Place en A Quiet Place: Part II. De franchise gecreëerd door John Krasinksi, Bryan Woods en Scott Beck had eerder vastgesteld dat de monsters die verantwoordelijk waren voor zoveel doden niet van de aarde kwamen. Maar het publiek zal eindelijk de kans krijgen om te zien wat er gebeurde in plaatsen als New York City toen de invasie begon.

A Quiet Place Day One

A Quiet Place: Day One trailer

Lupita Nyong’o, Alex Wolff, Djimon Hounsou en Joseph Quinn zullen deel uitmaken van de cast, waarbij hun personages moeten wegrennen voor de buitenaardse wezens zonder de overlevingstechnieken die de familie Abbott in het origineel had.

A Quiet Place: Day One vindt plaats vóór de gebeurtenissen van A Quiet Place en A Quiet Place: Part II. De prequel staat los van wat de familie Abott in de originele films van plan was, maar een derde deel zal ergens volgend jaar verschijnen.

Allyson Seeger en Vicki Dee Rock dienen als uitvoerende producenten. Het wordt geproduceerd door Michael Bay, Andrew Form, p.g.a., Brad Fuller en John Krasinski. Gebaseerd op personages gecreëerd door Bryan Woods en Scott Beck. Het verhaal is van John Krasinski en Michael Sarnoski. Het scenario is van Michael Sarnoski.

A Quiet Place: Day One verschijnt op 27 juni 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...