Trailer voor Bring Him to Me

Roadside Attractions heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Bring Him to Me, aankomende R-rated actiethriller. De film zal vanaf 23 februari 2024 digitaal en VOD te koop zijn. Bekijk de trailer hieronder.

Bring Him to Me

De film gaat over een zachtaardige chauffeur die voor een maffiabaas werkt. Zijn geweten wordt op de proef gesteld als hij een week na een gewelddadige overval wordt gevraagd een jong en nietsvermoedend nieuw bemanningslid, bekend als Passenger, op te halen. Wat Passenger niet weet, is dat hij in een hinderlaag wordt gedreven, waardoor Driver gedwongen wordt zijn loyaliteit aan zijn baas en zijn eigen moraliteit onder ogen te zien.

Bring Him to Me is afkomstig van regisseur Luke Spark en schrijver Tom Evans. Het scenario van Evans is geïnspireerd op de sterfscène van Nicky Santoro (gespeeld door Joe Pesci) in de Martin Scorsese-film Casino (1995).

In de film zijn er rollen voor Barry Pepper als chauffeur, Jamie Costa als passagier, Liam McIntyre als Travis, Rachel Griffiths als Veronica, Sam Neill als Frank McCarthy en meer. Het wordt geproduceerd door Carmel Imrie, Carly Sparke en Luke Sparke.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...