Disney on Ice in 2023 weer terug in Nederland

De ijsshow Disney on Ice keert in 2023 na een afwezigheid van vier jaar weer terug naar Nederland. De speciale show met de naam Durf te Dromen is van vrijdag 22 december tot en met zaterdag 30 december te zien in de Jaarbeurs in Utrecht, maakt pr-bureau Triple P Entertainment bekend.

Om te vieren dat Disney On Ice terugkomt naar Nederland, start de ticketverkoop dinsdag 20 juni met een speciale pre-sale aanbieding.

Disney on Ice 2023 in Nederland

In de voorstelling komen Disney-liedjes uit de films Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel en De Prinses en de Kikker tot leven op het ijs. De shows zijn geheel in het Nederlands gesproken en gezongen. Op zaterdagavond 23 december is er een speciale Engelstalige show.

Disney On Ice Durf te Dromen

  • Van 22 t/m 30 december 2023 in Jaarbeurs Utrecht.
  • Engelstalige uitvoering (OV) op zaterdag 23 december om 19.00 uur.
  • Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.DisneyOnIce.nl.
  • Pre-sale aanbieding: € 5,- korting op geselecteerde rangen (van dinsdag 20 juni om 09.00 uur tot vrijdag 30 juni 2023 om 08.59 uur)

De kaartverkoop voor Disney on Ice start dinsdag.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter