Poster voor Zack Snyder’s Netflix film Rebel Moon

De poster is onthuld voor de aankomende Netflix-film Rebel Moon van Zack Snyder.

Een vreedzame kolonie aan de rand van het sterrenstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Balisarius. De wanhopige burgers sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden om krijgers van nabijgelegen planeten te zoeken om hen te helpen de regent uit te dagen.

Bekijk de poster hieronder.

Rebel Moon Netflix

Rebel Moon op Netflix

In een universum gecontroleerd door de corrupte regering van de Mother World, wordt de maan van Veldt bedreigd door de krachten van het Imperium, het leger van de Mother World gecontroleerd door regent Balisarius. Kora, een voormalig lid van het Imperium die verlossing zoekt voor haar verleden in de leiding van de onderdrukkende regering, geeft zichzelf de opdracht krijgers uit de hele melkweg te rekruteren om het op te nemen tegen de krachten van de Moederwereld voordat ze terugkeren naar de planeet.

De cast van Rebel Moon kent namen als Ed Skrein, Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service), Djimon Hounsou (The King’s Man), Charlie Hunnam (Papillon), Jena Malone (The Hunger Games: Catching Fire), Ray Fisher (Justice League), Cary Elwes (The Princess Bride), Bae Doona, Stuart Martin, Corey Stoll (West Side Story) en Alfonso Herrera (Ozark). Tevens zal de Nederlandse Michiel Huisman een rol in de film hebben. Rebel Moon bevat ook Anthony Hopkins als de stem van een bewuste gevechtsrobot genaamd Jimmy.

Naast de regie heeft Zack Snyder ook het scenario geschreven samen met Shay Hatten en Kurt Johnstad.

Rebel Moon komt 22 december 2023 uit op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...