Disney Pixar film Elemental vanaf 14 juni 2023 in de bioscoop

Tegenpolen trekken elkaar aan in de Disney en Pixar film Elemental. Pixar Animation Studios volgende originele animatiefilm zal vanaf 16 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder.

De film draait om de reizen van het onwaarschijnlijk paar Ember en Wade, in een stad waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. De vurige jonge vrouw en de go-with-the-flow-man staan ​​​​op het punt iets elementairs te ontdekken: hoeveel ze eigenlijk gemeen hebben.

Disney Pixar film Elemental

Elemental speelt zich af in Elemental City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

De stemmencast bestaat uit namen als Leah Lewis als Ember Lumen en Mamoudou Athie als Wade Ripple.

De film is geregisseerd door Peter Sohn op basis van een scenario door Brenda Hsueh.

Disney Pixar film Elemental is vanaf 14 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Afbeelding via Disney / Pixar

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...