Godfather of Harlem seizoen 3 vanaf januari te zien

Godfather of Harlem seizoen 3 gaat begin volgend jaar in première op 15 januari 2023  in de Verenigde Staten en Epix heeft de officiële trailer voor het nieuwe seizoen vrijgegeven.

In de misdaadserie zien we Oscar-winnaar Forest Whitaker als Bumpy Johnson, een beruchte gangster uit New York. Begin jaren zestig keert hij na een lange gevangenisstraf terug naar Harlem, waar inmiddels een nieuwe misdaadfamilie aan de macht is. Bekijk hieronder de trailer voor het derde seizoen. Onder alle druk en toenemende spanningen die in de trailer te zien zijn, is één ding glashelder: Bumpy Johnson heerst nog steeds over Harlem en hij laat niet snel los.

Godfather of Harlem seizoen 3

Godfather for Harlem vertelt het verhaal van criminele baas Bumpy Johnson (Whitaker), die in de vroege jaren 1960 na 10 jaar gevangenisstraf terugkeerde om de wijk terug te vinden waar hij ooit heerste. Deze is nu in puin en terwijl de straten worden bestuurd door de Italiaanse menigte, neemt Bumpy het op tegen de Genovese misdaadfamilie om de controle terug te krijgen. Tijdens de brutale strijd vormt hij een alliantie met radicale predikant Malcolm X.

In seizoen drie blijft Bumpy Johnson strijden om de controle over Harlem, met andere kandidaten voor de troon, namelijk de Cubaanse maffia uit het naburige Spaanse Harlem. Door de Cubaanse maffia aan te pakken, komen Bumpy, zijn geliefden en zijn gemeenschap in het vizier van niet alleen de rivaliserende Italianen, maar ook van meedogenloze Latijnse moordenaars en, uiteindelijk, de CIA. Godfather of Harlem is een botsing van de criminele onderwereld en de burgerrechtenbeweging tijdens een van de meest tumultueuze tijden in de Amerikaanse geschiedenis.

Naast Forest Whitaker zijn er ook rollen voor Vincent D’Onofrio (Law & Order: Criminal Intent, Daredevil), Ilfenesh Hadera (She’s Gotta Have It, Billions), Lucy Fry (11.22.63, Wolf Creek), Antoinette Crowe-Legacy (WeCrashed) en Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian). Andere nieuwe castleden zijn Michael Raymond-James als Joe Colombo en Jason Alan Carvell als Malcom X.

Godfather of Harlem ging op 29 september 2019 in première op Epix. De serie is een prequel op de film American Gangster uit 2007. Whitaker is uitvoerend producent naast zijn Significant Productions banner Nina Yang Bongiovi, James Acheson en Markuann Smith samen met Chris Brancato (Narcos) en Paul Eckstein, die ook dienen als schrijvers voor het ABC Signature Studios-project.

Godfather of Harlem Nederland kijken

Seizoen 1 en 2 van Godfather of Harlem zijn in Nederland te zien bij Disney Plus. Daarnaast kun je de eerste twee seizoenen streamen bij Ziggo. Het is nog niet bekend wanneer Godfather of Harlem seizoen 3 in Nederland te kijken is.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...