Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis in Thailand (2024) start

De eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje Op Reis in Thailand is woensdag 15 mei 2024 om 20.30 uur te zien bij RTL. Fotografieliefhebbers kunnen binnenkort dus weer genieten van een gloednieuw seizoen!

Actrice Susan Visser, presentatrice Gallyon van VessemGTST-ster Sophie Bouquet, ESPN-presentatrice Fresia Cousino Arias, zanger Danny de Munk, presentator Kaj Gorgels, PowNed-verslaggever Mark Baanders, rapper Leafs (Jahmil Dapaloe) en musicalster April Darby nemen het deze reeks tegen elkaar op.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis speelt zich af in Thailand. Vorig jaar won Leonie ter Braak in Zuid-Afrika. Het is alweer het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis. In 2022 was het eerste seizoen te zien met Maurice Lede als winnaar. Die reeks werd opgenomen in Argentinië.Het Perfecte Plaatje op Reis Thailand deelnemers 

Het Perfecte Plaatje trekt al meerdere seizoenen veel kijkers. Het wordt sinds 2016 jaarlijks uitgezonden. In 2022 werd er tevens een special in de zomer uitgezonden. In het programma gaat een geselecteerde groep bekende Nederlanders onder leiding van presentator Tijl Beckand de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de beste foto’s op professioneel niveau kan maken. Dit doen ze aan de hand van verschillende foto-opdrachten.

Eerdere winnaars van het programma zijn onder anderen Bibi Breijman, Humberto Tan, Patty Brard, Patrick Martens, Linda Hakeboom, Loes Haverkort. Naast de reguliere afleveringen van Het Perfecte Plaatje in Nederland, kunnen we sinds 2022 ook genieten van het programma in het buitenland.

Het Perfecte Plaatje Op Reis in Thailand zal vanaf 15 mei te zien zijn om 20:30 uur bij RTL 4.

Afbeelding via RTL

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...